PARTNERI

Projekt U potrazi za istinom koordiniran je na tjednim sastancima partnera. Voditelj projekta i autor izložbe bio je Žarko Čižmar.

Terenska radionica projektnih partnera i polaznika u Ščitarjevu
CENTAR ZA KULTURU TREŠNJEVKA

Centar za kulturu Trešnjevka, centar polivalentnog tipa, podjednako djeluje kao kvartovski (sociokulturni centar) u Gradskim četvrtima Trešnjevka sjever i jug, u kojima živi oko 150000 stanovnika, ali isto tako veliki značaj daje difuziji i poticanju kulturno umjetničkog stvaralaštva.

TELECENTAR

Telecentar je udruga građana osnovana 2005. s ciljem razvoja digitalne medijske pismenosti. Telecentrovi projekti su predstavljeni kao primjeri dobre prakse u e-Skills manifestu iz 2016. te na međunarodnim konferencijama o medijskoj pismenosti UNESCO-a 2014. u Parizu, Platforme za cjeloživotno učenje 2015. u Bruxellesu i Europske komisije 2019. u Bruxellesu.

ARHEOLOŠKI MUZEJ U ZAGREBU

AMZ je matična institucija za arheologiju u Republici Hrvatskoj, slijednik Narodnog muzeja, osnovanog 1846. Zbog svog širokog spektra aktivnosti, kako kroz spomenute odjele, tako i ostale stručne odjele (pedagoški, restauratorsko–konzervatorski, dokumentacijski te marketinško–propagandni) AMZ osim kulturne, ima status i znanstvene te obrazovne institucije.