Multimedijske radionice

Program multimedijskih radionica uključio je 10 polaznika u pred-produkciju, produkciju i post-produkciju virtualne šetnje, fotografija, videa i zvučnih instalacija o perivojima Lenucijeve potkove.

Radionice multimedijske pred-produkcije u sklopu projekta U potrazi za istinom

U sklopu pred-produkcije, polaznici su sudjelovali u izradi mentalnih mapa i sinopsisa o 21 točki povijesne šetnje Zagrebom u razdoblju od građanskih revolucija 1848. do početka 1. svjetskog rata 1914.

Radionice multimedijske produkcije u sklopu projekta U potrazi za istinom

Multimedijska produkcija je uključila terensko snimanje fotografija i videa i studijsko snimanje audio naracija i intervjua. Za mrežnu stranicu s virtualnom šetnjom kreirane su 3D fotografije.

Voditelj medijskog praktikuma bio je Danijel Borna Fiket.

Autorska fotografija s multimedijskih radionica projekta U potrazi za istinom

Dio snimljenih fotografija prezentiran je na velikom panou u novouređenoj galerijskoj sobi Centra za kulturu Trešnjevka. Ostali materijali su korišteni na video instalacijama i mrežnim stranicama projekta i izložbe U potrazi za istinom.

Iz projektnog proračuna financirana je plaća voditelja medijskog praktikuma, nabava foto opreme, media playera, televizora, projektora i zvučnika, te tisak plakata, letaka i panoa za multimedijsku izložbu.